Ce gandim. Ce vrem. Ce facem.
DoR Shop

Susține poveștile bune. Redirecționează 2% către DoR

April 24th, 2017
Tags: , , , ,

Susține jurnalismul independent și design-ul editorial de calitate redirecționând cei 2% din impozitul pe venit către Media DoR, asociația non-profit care editează DoR (Decât o Revistă).

Text de DoR
Ilustrație de Ioana Șopov

Depune până pe 25 mai 2017, la Administrația Financiară unde ai domiciliul, declarația 200 sau 230 (după situația în care te încadrezi – vezi mai jos) și rămâi devotat poveștilor pe care le spunem.

Printre cele mai importante cheltuieli pe care le avem sunt cele legate de documentare, tipar și redacție. Iată ce putem face în funcție de cât de mulți dintre voi ne ajută:

*Calculele se bazează pe un salariu mediu estimat al cititorilor DoR.

Datele noastre sunt:
Denumire: Asociația Media DoR
Cod de identificare fiscală: RO 27996310
IBAN: RO27INGB0000999902333954, deschis la ING Bank

Mai jos găsești declarațiile precompletate cu datele noastre și informații despre cum trebuie să o completezi pe cea care ți se potrivește:

A. Dacă veniturile realizate în 2016 sunt DOAR din salarii, se depune declarația 230:

1. Completezi declarația 230 (o poți descărca aici), doar capitolele I (Date de identificare a contribuabilului) și II.2. (Destinația sumei reprezentând 2%). Declarația precompletată poți să o descarci de aici.

2. Depui declarația direct la registratura administrației financiare de care aparții sau o trimiți prin poștă, cu confirmare de primire.

B. Dacă veniturile din 2016 includ venituri din activități independente (alte venituri în afara salariului, cum ar fi: venituri din drepturi de autor, venituri din prestări servicii, PFA), vei depune declarația 200:

1. Completezi declarația 200 (o poți descărca aici), cu veniturile realizate. La capitolul III.2. (Destinația sumei reprezentând 2%) treci datele de identificare ale Asociației Media DoR. Declarația precompletată poți să o descarci de aici.

2. Depui declarația direct la registratura administrației financiare de care aparții sau o trimiți prin poștă, cu confirmare de primire.

Alte informații:

Comentează

Numărul curent: DoR #31

DoR #31 * Primăvară 2018

Susține DoR. Abonează-te!

Abonează-te la DoR. Fii Susținător!

The Power of Storytelling 2017

#Story2017

Arhiva DoR în format PDF

Arhiva DoR în format PDF

Curierul oficial

Curierul oficial

English DOR

English DoR

RSS

Articole
Comentarii
© 2018 Decât o Revistă