Ce gandim. Ce vrem. Ce facem.
DoR Shop

DoR caută asistent manager pe distribuție

April 4th, 2017
Tags: , , ,

Dacă vrei să descoperi procesul logistic al DoR, să lucrăm împreună la distribuția revistei în țară și în lume, să ne însoțești la ședințe, la mese și la activități mai triviale sau mai profunde în redacție, vrem și noi să auzim de la tine.

DoR (Decât o Revistă) e o revistă de jurnalism narativ care privește România de azi – de la schimbări sociale la fenomene culturale, la decizii personale – prin prisma căutării identitare, atât a indivizilor, cât și a societății.

Redacţia noastră e un spațiu creativ în care o mână de oameni entuziaști concep conţinut; ambalează, scriu și trimit plicuri; au grijă de abonați; fac şedinţe; actualizează tabele, calendare și liste; mănâncă împreună mâncăruri nesănătoase (uneori cu tacâmuri de plastic); finalizează trimestrial o revistă tipărită și o mulțime de alte proiecte.

Pentru că sunt multe de făcut și avem nevoie de sprijin, dar și pentru că ne-ar plăcea ca și alții să învețe câte ceva din ce facem noi, deschidem redacția pentru un asistent manager, cu responsabilități în zona de distribuție și relația cu comunitatea de abonați (acum de peste 1.700 de oameni). Poziția are un program flexibil și este plătită, cu contract de muncă.

Ce vei face:

Ce căutăm:

Ce îți oferim:

Ce să ne trimiți ca să aplici:

Trimite-le pe toate într-un e-mail la anuca@decatorevista.ro, cu subiectul „Asistent manager DoR”, până pe 13 aprilie inclusiv. Cei selectați vor fi chemați la un interviu în perioada 19-26 aprilie.

Comentează

Numărul curent: DoR #31

DoR #31 * Primăvară 2018

Susține DoR. Abonează-te!

Abonează-te la DoR. Fii Susținător!

The Power of Storytelling 2017

#Story2017

Arhiva DoR în format PDF

Arhiva DoR în format PDF

Curierul oficial

Curierul oficial

English DOR

English DoR

RSS

Articole
Comentarii
© 2018 Decât o Revistă