Ce gandim. Ce vrem. Ce facem.
DoR Shop

Colectiv

Cover DoR #22

Pe 30 octombrie 2015, Goodbye to Gravity se pregăteau să lanseze al doilea album, Mantras of War. Promiseseră un show de neuitat celor care le sunt alături din 2011, dar și prietenilor noi. Cu toții știau că în lumea metalului nu există străini, doar oameni pe care nu i-ai cunoscut încă.

Text de DoR

Urmau să aibă alături peste 300 de prieteni, fani, susținători, colegi de muncă, de școală, trupe prietene, parteneri de viață. Cântarea era anunțată la ora 21:00, în Colectiv.

În DoR #22: „Adevăr/Provocare” am spus povestea acelei nopți pentru că nu vrem ca ea să fie uitată sau ascunsă în spatele tuturor evenimentelor și dezbaterilor pe care le-a generat. Citește povestea acelei nopți în DoR #22 și pe features.decatorevista.ro.

✦✦✦

Dacă vrei să ai DoR #22 în colecția ta și să ne susții să continuăm să facem astfel de materiale, cumpără-l din shopul DoR. Îl poți avea și în format digital. Dacă vrei să nu ratezi niciun număr, abonează-te. DoR are nevoie de supereroi cititori ca tine ca să continuăm să scriem astfel de texte.

Comentează

Numărul curent: DoR #32

DoR #32 * Vară 2018

Susține DoR. Abonează-te!

Abonează-te la DoR. Fii Susținător!

The Power of Storytelling 2018

#Story2017

Arhiva DoR în format PDF

Arhiva DoR în format PDF

Curierul oficial

Curierul oficial

English DOR

English DoR

RSS

Articole
Comentarii
© 2018 Decât o Revistă