Ce gandim. Ce vrem. Ce facem.
DoR Shop

Lansăm #17 cu DoR Live à la Cluj

September 2nd, 2014
Tags: , , ,

AfisDorLive web 580

 

[Evenimentul este sold-out]

Miercuri, 17 septembrie, revista prinde viață. Lansăm Decât o Revistă #17, numărul de toamnă, cu spectacolul DoR Live à la Cluj.

Numărul conține un dosar consistent dedicat Clujului. Peste vară, echipajul revistei și acoliți locali au bătut orașul în lung și-n lat, au văzut cât au putut, au mâncat ce-au apucat, au beut dar nu prea mult – și, cel mai important, au investigat lumi din cele mai diverse, căutând să spună poveștile importante ale orașului. Acum, că revista (aproape) s-a copt, e vremea lansării, musai în Cluj.

DoR Live e doar pentru cei din sală, doar în timp ce se întâmplă. Este un spectacol-experiment, care încearcă să ducă mai departe experiența citirii unei reviste: poveștile ies din pagină și intră pe scenă, cititorul nu mai e singur ci participă împreună cu alții. Vei trăi momente de lectură, muzică, dans, proiecţii video şi tot soiul de surprize.

Spectacolul va avea loc în Casa Tranzit, spațiu al Fundației Tranzit. Ora de intrare e 19:30 și spectacolul va începe la 20:00. După, socializăm și ne hidratăm – în curte, pe mal de Someș, dacă ne-ajută starea meteo.

Intrarea costă 20 de lei şi include un exemplar DoR #17, pe care-l primeşti la intrare. Ia-ţi biletul din DoR Shop. Pentru că locurile sunt limitate, îţi recomandăm să-ţi iei biletul în avans.

 

Acest număr al DoR este un proiect editorial finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Ne ajută la organizare supersonicele Exquisite.

1 Comentariu pentru “Lansăm #17 cu DoR Live à la Cluj”

 • Pingback: JCI » JCI sustine lansarea DoR – DecatORevista

 • Comentează

  Numărul curent: DoR #32

  DoR #32 * Vară 2018

  Susține DoR. Abonează-te!

  Abonează-te la DoR. Fii Susținător!

  The Power of Storytelling 2017

  #Story2017

  Arhiva DoR în format PDF

  Arhiva DoR în format PDF

  Curierul oficial

  Curierul oficial

  English DOR

  English DoR

  RSS

  Articole
  Comentarii
  © 2018 Decât o Revistă