Lăptăria cu caimac

Ce am învățat de la tata despre cum să fiu antreprenoare?

Pâine cu maia: folclor vs. știință

Tot ce ai vrut să știi despre maia și Google mai rău te-a încurcat.

Optimef: Un ceas românesc renăscut

Andrei Morariu și Bogdan Costea au creat un brand și o poveste nouă în jurul unui ceas românesc de mult uitat.

Branding pentru începători

Cum construiești un brand pentru afacerea ta, de ce să lucrezi cu specialiști și ce să ceri de la ei.

„Noi suntem în grevă și aragazele-s la reduceri”

Ce-am înțeles din nemulțumirile greviștilor sătmăreni de la Electrolux, după cinci zile în oraș și două de protest pe drum spre București.

My Transylvania: Diversitate în gusturi locale

Cum creezi un sistem prin care tradițiile și specificul local să fie cunoscute și cumpărate?

Cum comunici la începutul afacerii?

De la identitate, la mesaj, la canalele potrivite. Primii pași în comunicarea de brand când ești un startup cu resurse limitate.

Câștigătorii burselor pentru jurnalism despre soluții

Educație, sărăcie energetică, sănătate, democrație participativă, reabilitarea deținuților sunt domeniile pe care le vor aborda echipele câștigătoare.

Peggy Production: Cum te îndrăgostești de proces ca să…

Producător de tipărituri și materiale publicitare, Laura Abrihan e și partener, și consultant pentru designeri.