Colectiv

Pe 30 octombrie 2015, Goodbye to Gravity se pregăteau să lanseze al doilea album, Mantras of War. Promiseseră…

Cover DoR #22

Pe 30 octombrie 2015, Goodbye to Gravity se pregăteau să lanseze al doilea album, Mantras of War. Promiseseră un show de neuitat celor care le sunt alături din 2011, dar și prietenilor noi. Cu toții știau că în lumea metalului nu există străini, doar oameni pe care nu i-ai cunoscut încă.

Urmau să aibă alături peste 300 de prieteni, fani, susținători, colegi de muncă, de școală, trupe prietene, parteneri de viață. Cântarea era anunțată la ora 21:00, în Colectiv.

În DoR #22: „Adevăr/Provocare” am spus povestea acelei nopți pentru că nu vrem ca ea să fie uitată sau ascunsă în spatele tuturor evenimentelor și dezbaterilor pe care le-a generat. Citește povestea acelei nopți în DoR #22 și pe features.decatorevista.ro.

✦✦✦

Dacă vrei să ai DoR #22 în colecția ta și să ne susții să continuăm să facem astfel de materiale, cumpără-l din shopul DoR. Îl poți avea și în format digital. Dacă vrei să nu ratezi niciun număr, abonează-te. DoR are nevoie de supereroi cititori ca tine ca să continuăm să scriem astfel de texte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți mai placă:
Români și români

Suntem cu toții sume de moșteniri – personale și sociale – și suntem, ca și alte state din regiune, în plin proces…

Federeii – viața după instituționalizare

Adulții care au copilărit în instituții cer recunoașterea oficială a abuzurilor pe care le-au trăit.

Cealaltă viaţă a lui Ghiţă

Povestea unui destin dictat de un lanț de erori birocratice