Dezbatem mici victorii civice cu studenții FJSC

Pe 30 octombrie, redacția Decât o Revistă și Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării invită studenții…

Pe 30 octombrie, redacția Decât o Revistă și Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării invită studenții la o discuție despre inițiative civice, implicare comunitară și jurnalism despre civism.

Dezbaterea are loc miercuri, 30 octombrie 2013, de la 18:00 (fii punctual!) în sala 610. Ca să te înscrii, scrie-i Crinei Olteanu la crina@decatorevista.ro.

Studenții pot discuta cu reporterii DoR despre inițiativele civice și personajele din spatele lor; despre reușitele și nereușitele acestor idei și cum putem face mai bine jurnalism despre civism. Pentru a participa la dezbatere, recomandăm lectura câtorva texte din DoR despre cum oameni din toată țara s-au lovit de o problemă în comunitatea lor și au hotărât să mute munții din loc ca să o transforme într-o soluție, fie că e vorba despre un parc renovat sau de primul centru pentru copii cu dizabilități dintr-o comună.

2013.10.30_Afis_dezbatere_FJSC

Acest eveniment este parte a proiectului „Mici Victorii Civice”, realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanțat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

S-ar putea să-ți mai placă:
Te abonezi și câștigi: Magazinul de mirodenii

În fiecare zi din februarie organizăm o tombolă cu premii pentru cei care se abonează în ziua respectivă. Câștigătorul…

Mici Victorii Civice: Clubul de Rugby

Un pasionat de rugby din Băicoi vrea să schimbe viața copiilor din oraș prin sport.

Mici Victorii Civice: Rectificarea Favoritului

Un grup de bucureșteni află că drumul de la promisiune la realitate trece prin bugetul local.