DoR #7 în variantă digitală

DoR #7: Putere (vol.1) este acum disponibil și în…

DoR #7: Putere (vol.1) este acum disponibil și în format digital. Ia-ți PDF-ul și răsfoiește-l fără grija că ar putea păți ceva paginile.

Ce am publicat în DoR #7? Iată un cuprins telegrafic:

La pag.7 găsești învățăturile lui Ion Iliescu. La pag.24 e cea mai tare aruncătoare de ciocan a momentului.

Am primit și scrisori din Oslo, Tunis, New York și alte orașe, încep la pag.33. Cosmin Alexandru a scris la pag.39 despre nevoia de a împărți puterea cu alții.

Dacă te-ai întrebat vreodată cum e să fii gay în România, îți spune Laurențiu Olteanu la pag.42. La pag.50, Adrian Lungu investighează dacă a sosit sau nu timpul pentru mașinile electrice.

Un pasionat de experimente încearcă la pag.66 să-și modeleze un abdomen ca al lui Brad Pitt. La pag.70 Vlad Petreanu scrie că de vicii nu te lași, ci te desparți.

Cover storyul începe la pag.78 și, în spirit hip hop, are o mulțime de invitați. Guess Who însuși dă o lecție de perseverență, antreprenoriat și scris rime fredonabile.

La pag.98 e povestea Monicăi Macovei, urmată, la pag.102, de un portret ca un film al lui Alex. Leo Şerban.

Gabriel Dobre ne spune la pag.112 cum a fost în Grecia – la proteste, nu la plajă –, iar de la pag.138 începe incredibila saga a urșilor din România și a dictatorului care îi masacra.

Revista se încheie cu niște nuduri de Cristian Crisbășban, care încep la pag.160.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

S-ar putea să-ți mai placă:
Din familia ta

Credem că atunci când ne împărtășim poveștile personale care ne-au marcat de-a lungul timpului îi putem ajuta pe alții să se regăsească în ce am trăit noi, să învețe poate din experiențele noastre și să nu se mai simtă singuri. Dacă în familia ta există o poveste pe care vrei să o dai mai departe, […]

5 din 2011 (selecţia editorilor DoR)

Cele cinci texte de mai jos sunt o medie a preferințelor unui grup de editori și nu le-am ierarhizat. Așteptăm…

DoR Shop

Comandă produse DoR, tricouri şi numerele anterioare. Scrie la comanda@decatorevista.ro. __________________________________ PRODUSE Sacoşa de plajă (23 de lei) este făcută de prietenii de la Sacoşa de pânză – atelier care angajează persoane în dificultate – din bumbac netratat chimic, imprimeul este cu cerneală pe bază de apă şi etichetele sunt din hârtie reciclată (etichete care […]