DoR #7 în variantă digitală

DoR #7: Putere (vol.1) este acum disponibil și în…

DoR #7: Putere (vol.1) este acum disponibil și în format digital. Ia-ți PDF-ul și răsfoiește-l fără grija că ar putea păți ceva paginile.

Ce am publicat în DoR #7? Iată un cuprins telegrafic:

La pag.7 găsești învățăturile lui Ion Iliescu. La pag.24 e cea mai tare aruncătoare de ciocan a momentului.

Am primit și scrisori din Oslo, Tunis, New York și alte orașe, încep la pag.33. Cosmin Alexandru a scris la pag.39 despre nevoia de a împărți puterea cu alții.

Dacă te-ai întrebat vreodată cum e să fii gay în România, îți spune Laurențiu Olteanu la pag.42. La pag.50, Adrian Lungu investighează dacă a sosit sau nu timpul pentru mașinile electrice.

Un pasionat de experimente încearcă la pag.66 să-și modeleze un abdomen ca al lui Brad Pitt. La pag.70 Vlad Petreanu scrie că de vicii nu te lași, ci te desparți.

Cover storyul începe la pag.78 și, în spirit hip hop, are o mulțime de invitați. Guess Who însuși dă o lecție de perseverență, antreprenoriat și scris rime fredonabile.

La pag.98 e povestea Monicăi Macovei, urmată, la pag.102, de un portret ca un film al lui Alex. Leo Şerban.

Gabriel Dobre ne spune la pag.112 cum a fost în Grecia – la proteste, nu la plajă –, iar de la pag.138 începe incredibila saga a urșilor din România și a dictatorului care îi masacra.

Revista se încheie cu niște nuduri de Cristian Crisbășban, care încep la pag.160.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

S-ar putea să-ți mai placă:
Decât o Revistă #2, primăvară 2010

Îți lipsește ediția tipărită a DoR #2 din arhiva personală? Comand-o din shop. Vrei să ai PDF-ul? Cumpără-l folosind PayPal. DoR #2, apărut în aprilie 2010, propune pe copertă următoarea teză: un nucleu de femei tinere schimbă lucrurile în România. CUPRINS _____________________________ ACTUALIZATOR I ♥ WOODY // POST-IT: Te iubesc mult // Cum să-ţi faci […]

Despre

Decât o Revistă reflectă şi explică, în cuvinte şi imagini, ideile şi obsesiile României de azi. Este o revistă trimestrială generalistă care publică poveşti despre cum trăim azi şi explorează familiarul realităţii româneşti, experienţele şi trăirile care ne sunt comune. Aprofundează o varietate de subiecte pe care le discutăm acasă, la muncă sau la bere: […]

Putere

În avanpremiera numărului #7, care va ieși în weekendul viitor, iată editorialul din deschidere. E despre PUTERE,…