English DoR

DoR este ediția în limba engleză a revistei, un proiect făcut…

DoR este ediția în limba engleză a Decât o Revistă, un proiect făcut cu ajutorul fundației Gentica. English DoR, cum a fost botezat prin redacție, este o compilație de materiale originale și traduceri din cele mai reușite texte publicate până acum. L-am făcut pentru că ne dorim mult ca expații, dar și comunitatea internațională de iubitori de reviste, să poată citi o „revistă românească de terapie creativă” (citat dintr-un cititor). Mai multe detalii aici.

Coperta este un portret al regizorului Cristi Puiu, a cărui film, Aurora, se lansează pe 11 martie. Fotografia a fost făcută de Alex Gâlmeanu. Textul a fost scris de Cristian Lupșa, iar varianta în limba română o găsiți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

S-ar putea să-ți mai placă:
Decât o Revistă #4, toamnă 2010

Îți lipsește ediția tipărită a DoR #4 din arhiva personală? Comand-o din shop. Vrei să ai PDF-ul? Cumpără-l folosind PayPal. Pe copertă, fotografiat de Alex Gâlmeanu, este Artan mânuind lopata chinezească, simbolul acestui număr. Despre Artan ştii: este antistarul muzicii româneşti din ’80 până azi, mai întâi vocea formaţiei Timpuri Noi, apoi Partizan, pentru care […]

Seminariile The Power of Storytelling – Alex Gâlmeanu, 15 februarie

* Locurile la Seminarul The Power of Storytelling din 15 februarie au fost revendicate. În martie urmează o nouă…