Pe Bune #32: Laura Ionescu

Copywriting, dedicare civică și curaj transmis oamenilor prin cuvinte și acțiuni.

Laura Ionescu este copywriter, ține traininguri de comunicare pentru ONG-uri, este co-fondatoarea proiectului „Dume de mestecat”, scrie pe blogul personal luluts.ro și lucrează în prezent la prima carte. Începând cu Roșia Montană, Laura este nelipsită de la proteste și își folosește vocea din online pentru a încuraja oamenii să se implice civic sau în proiectele în care cred, pentru că are convingerea că stă în noi puterea de a schimba lucrurile care nu funcționează România. Despre frici spune că le închide bine într-o cutie sub pat și le ignoră până când le depășește și dispar. În rarele momente în care se simte descumpănită, își ia un weekend liber în care doarme, citește și își regenerează forțele pentru a o lua de la capăt. Deși la 17 ani i s-a oferit ocazia de a se muta în Canada, a ales să rămână în țară pentru că a vrut să-și demonstreze că poate reuși aici. Dacă atunci a reuși însemna un job bun, acum înseamnă să lase ceva în urma ei, să reprezinte un fel de busolă care oferă încredere oamenilor care se pierd pe drum.

Laura Ionescu poate fi urmărită pe blogul ei.

Ascultă Pe Bune pe Stitcher, Apple Podcasts sau în orice aplicație de podcasting.

Podcastul Pe Bune este prezentat de UniCredit Bank și susținut de BestJobs, două companii care cred în puterea minților creative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

S-ar putea să-ți mai placă:
Pe Bune #28: Alex Gâlmeanu

Despre etică și obiectivitate în fotografie, importanța proiectelor personale și despre rolul trecerii timpului.

Răzleții #3 – Fricile, bate-le-ar vina

În acest episod, Ruxi povestește despre echilibru prin tatuaje, despre frici și despre cât de necesar este (sau nu) un masterat.

Pe Bune #38: Corina Șuteu

Lecții învățate în peste 35 de ani de activitate ca manager în domeniul cultural.