Podcastul mame revine pe 27 septembrie

Veți asculta mărturisiri despre relația cu maternitatea și munca de la mame adoptive, mame care locuiesc în alte țări, femei care încă nu sunt mame.

Podcastul mame aduce toamna asta în studio femei cu povești mai simple și mai complicate. Vom crea o diversitate cât mai mare de narațiuni despre cum ne trăim maternitatea în ziua de azi și cum eșuăm sau nu la a găsi echilibrul între muncă și a fi alături de copii când sunt mici.

Veți asculta femei care lucrează pentru mame, mame care  lucrează în instituții europene, mame care locuiesc în alte țări, femei care nu sunt încă mame dar explorează relația cu mamele lor, mame adoptive, mame în situații vulnerabile, mame de copii cu nevoi speciale, artiste, sportive.

În acest scurt episod teaser, gazdele Oana Sandu și Ana Maria Ciobanu povestesc cu sinceritate cum arată viețile lor acum și dezvăluie o parte din vocile invitatelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

S-ar putea să-ți mai placă:
Răzleții #14 – Ei

Ce înseamnă să crești în umbra așteptărilor părinților și cum reușești să iei în considerare mai târziu și alte perspective?

Pe Bune #35: Alex Ștefănescu

Cum încurajezi oamenii să-și analizeze viața și le transmiți dorință pentru schimbare prin muzică.

mame #1 Ana Maria Ciobanu

O mamă reporter despre cum a îmbinat munca de teren cu rutina unui bebeluș și presiunea socială de a le face pe toate.